Coaching

Exclusieve begeleiding met snel resultaat

Krachtige coaching
voor ondernemers én particulieren

Herken jij 1 of meer van de volgende uitdagingen?:


 • Je denkt te weten wat je wilt, maar vindt het moeilijk om in beweging te komen richting je doel.
 • Je ervaart interne conflicten tussen wat je wilt, wat je denkt en wat je vervolgens doet.
 • Je saboteert je dromen, plannen en doelen.
 • Je hebt ongewenst gewoontes en vindt het lastig om hiermee te stoppen
.
 • Je ervaart belemmerende emoties als angst, frustratie, boosheid, stress, angst, bezorgdheid.
 • Je vindt het lastig om ‘te gaan staan’ en geeft jezelf en jouw energie vaak weg.
 • Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen.

Vanuit patronen lopen wij allemaal tegen hetzelfde aan.
De inhoud verschilt. Het proces is hetzelfde: IETS houdt je tegen om je doel te bereiken.

Ben je er klaar voor om een kritische blik in de spiegel te werpen?

In een persoonlijk gesprek onderzoek ik graag samen met jou wat jij écht wilt, wat je diep van binnen tegenhoudt om dit te bereiken én wat je nu nodig hebt om wél stappen te zetten.

 mBIT Coaching
(multiple Brain Integration Techniques)

mBIT is een snelle, effectieve én diepgaande coaching methodiek die ik graag inzet tijdens persoonlijke sessies.

Het is een mooi samenkomen van oude wijsheidstradities én neurowetenschappelijk onderzoek, dat heeft aangetoond dat wij 3 intelligenties hebben: ons hoofd, ons hart en onze buik.

Deze 3 intelligenties (breinen) doen andere dingen en hebben ook specifieke kerntaken.
Er is een groeiend en een breed scala van bewijs dat jouw 3 breinen veel meer autonoom kunnen opereren dan wij vroeger dachten.
Er is ook een groeiend en groot scala van bewijs dat alle 3 de breinen nauw betrokken zijn bij je lichamelijke functies én jouw gedrag.

Soms kunnen je breinen het elkaar erg moeilijk maken. Je ervaart dan een conflict tussen je gedachten, gevoelens en daden. Op zo’n moment is de kans groot dat je 3 breinen níét of in de verkéérde volgorde met elkaar samenwerken. Ze zijn dan niet evenwichtig in verbinding met elkaar.
Maar wanneer ze wél met elkaar in verbinding zijn én in de juiste volgorde samenwerken, kun je veel meer vaardigheden en mogelijkheden benutten, die je gewoonweg niet van het ‘hoofdbrein’ alleen kunt krijgen.
Je ervaart vaker een staat van FLOW.

Als jij dus weet welke primaire taken ieder brein heeft én zelf ervaart hoe ze communiceren en samenwerken, kun je er hele gave dingen mee doen!

Het is enorm waardevol om te ervaren: 


 • Hoe jouw systeem werkt: Hoe doe jij jezelf?
 • Hoe jij jezelf uit en met welke brein je op dat moment verbonden bent.
 • Wat jouw patronen zijn, als je voor een uitdaging komt te staan.
 • Wat jouw eerste neiging is.
 • Wat je diep van binnen tegenhoudt om je doel te bereiken.
 • Wat je wérkelijk nodig hebt en welk brein je hier écht bij helpt.
 • Hoe je zélf je 3 breinen positief beïnvloedt, zodat je het beste uit jezelf haalt.


mBIThelpt je om hier inzicht in te krijgen.

Het idee achter mBIT is, dat je door het effectief inzetten van simpele technieken, je contact maakt met je 3 breinen (met jouw hart-, hoofd- en buikintelligentie).
Door meer contact te maken met je héle lijf, krijg je direct meer bewustwording over je (belemmerende) patronen én voel je wat je kunt doen om deze op te heffen.
Je bent in staat om je breinen op 1 lijn te brengen, zodat je op basis van jouw éigen wijsheid de júiste keuzes maakt (die achteraf ook nog goed voelen ;-)).

Hoe beter jij bent afgestemd en je bewust bent van de berichten en communicatiesignalen van je hart, hoofd en buik, hoe meer je jouw intuïtie en innerlijke wijsheid kunt inzetten bij het nemen van beslissingen.

Ervaar hoe je jouw 3 breinen positief beïnvloedt, met als achterliggend doel om veel meer wijsheid, plezier en succes in je leven te brengen.

Wil je vrijblijvend ontdekken of je een klik voelt en deze coaching bij je past? Vul het onderstaande contactformulier in en dan neem ik graag binnen 24 uur contact met je op.

In mijn Podcast ‘Hoe je jouw meerdere breinen inzet voor meer flow en succes’ vertel ik nog meer over deze waardevolle methodiek en mijn eigen ervaring.

motivatie-fabriek-coaching-vip-dag-v1

Klantervaringen

 • Het traject heeft voor een echte mindset shift gezorgd

  Persoonlijk vind ik het enorm belangrijk om te blijven leren en groeien.
De investering in een strategiegesprek met Hilde en Mandy is het meest waardevolle wat ik voor mezélf heb gedaan. Het voelde direct vertrouwd en oprecht. 
Door hun scherpe vraagstelling en inspiratie ontdekte ik nieuwe groeimogelijkheden voor mijn bedrijf. Ook werd duidelijk dat het me aan rust en focus ontbrak, om deze nieuwe ideeën logisch vorm te geven. Reden voor mij om in hun businesstraject te stappen.De combinatie van persoonlijke coaching én praktische bedrijfsstrategieën, kan ik met recht een succes noemen. 
Bij de start van het traject brachten ze mij direct terug naar de essentie: Wat wil ik nu echt en wat is wezenlijk belangrijk voor mij? Ik werd mij nog bewuster van de waarden die ik wil uitdragen en welke klanten en diensten hier werkelijk bij passen. 
Mijzelf centraal mógen stellen, was het allerbelangrijkste. Als ik happy ben, is mijn toegevoegde waarde voor mijn klant uiteindelijk veel groter.Daarnaast kreeg ik concreet inzicht in de klantreis van Judoc, zodat ik nu nog meer waarde kan bieden op de juiste momenten aan de juiste klanten.
Ik heb handvatten gekregen hoe ik waardevolle bedrijfsinformatie (input van klanten) kan benutten om zo nog een hogere kwaliteit en klantvriendelijkheid te bieden.Het traject heeft voor een echte mindset shift gezorgd. Ik kan meer vrij van geest áán mijn bedrijf werken. Ik benut mijn werkbare uren veel effectiever en zeg nee tegen vraagstukken die mij minder voldoening geven, waardoor ik juist meer tijd en energie overhoud voor strategische advisering. 

De aanpak van Hilde en Mandy is uniek, verrassend, uitdagend, veilig en diepgaand. Het is anders dan al die andere trainingen die ik heb gevolgd. Een echte aanrader!

  Joost de Rooij
  Joost de Rooij Judoc Corporate Finance
 • Krachtige Coaching (mBIT methodiek) Bewust inzetten van je Hart, Hoofd en Buikbrein!

  ‘Het bewust inzetten van mijn ‘meerdere’ breinen (hoofd, hart en buik) was helemaal nieuw voor mij. Een mooie ontdekkingsreis die verhelderend en bijzonder is geweest! Want tijdens een mBIT-coach sessie ga je op reis door je héle lijf (niet alleen door je hoofd).Deze veilige en simpele manier, heeft mij geholpen om mijn gedachten en gevoelens te ontrafelen en om ze op waarde te schatten. Ik kan nu snel herleiden waar een gedachte of emotie vandaan komt en wat ik kan doen om hier effectief mee om te gaan.Ik kan de technieken ook zelf toepassem, wanneer ik er behoefte aan heb. Met deze praktische oefeningen en inzichten, kan ik mijzelf op een liefdevolle manier coachen. Zowel zakelijk als privé. Zeker op de momenten dat ik geraakt word of voor een lastige keuze sta, kan ik door even in te tunen veel sneller voelen en beredeneren wat ik écht wil en wat ik werkelijk nodig heb om dit te bereiken. Ik weet nu hoe ik een volgende stap veilig en oké voor mijzelf kan maken. Zo pak ik door en ga ik echt vooruit! Dat geeft me rust en scheelt tijd en energie, omdat ik niet meer blijf hangen in een negatieve emotie of getwijfel. De juiste vragen, stimulerende benadering en positieve bekrachtiging van Mandy vond ik erg prettig. Na de 1e sessie voelde ik al kwartjes vallen en kon ik direct het bewijs ervaren dat het werkt. Je gaat de diepte in, maar bepaalt zelf hoe ver je hierin wilt gaan. Zo voelde ik mij tijdens iedere sessie op mijn gemak.’

  Karen van de Wiel
  Karen van de Wiel Zuivere Communicatie
 • Ik kan steeds makkelijker patronen herkennen en omdraaien.

  Tijdens een van onze ontmoetingen op de Open Cappuccino vertelde Mandy zo enthousiast over de mBIT methode dat ik daar graag meer over wilde weten. In het vervolgegesprek een paar weken later besloten we 3 sessies te gaan doen. Voor mij een eerste kennismaking met deze methode, voor Mandy een nieuwe ervaring, omdat ik geen ondernemer ben. Ander soort vraagstuk, zelfde methode. En dat bleek ook te werken!Mandy is een hele fijne, betrokken en bevlogen coach. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Zij wist de methode heel duidelijk uit te leggen en nam me er stap voor stap in mee. Al voor de 1e sessie ontving ik uitgebreide informatie per e-mail en na elke sessie kreeg ik per mail een samenvatting, inclusief handvatten en tips. De sessies zelf waren voor mij een openbaring en hebben echt een verandering ingezet. Uiteraard is dit een doorlopend proces en is het, zoals bij elk proces, een kwestie van vallen en opstaan. Maar door de heldere uitleg van Mandy en de tips die ik van haar kreeg wordt het steeds makkelijker patronen te herkennen en om te draaien. Erg prettig. Dus Mandy, bedankt voor dit mooie kado!

  Brenda Bom
  Brenda Bom Coördinator SROI bij Werkplein Hart van West-Brabant
 • Mandy heeft het vermogen om al snel door te dringen tot de kern van die blinde vlek

  Haar bejegening respectvol confronterend. Er volgde een heldere analyse. De wijze waarop zij dat doet, zorgde ervoor dat mijn weerstand niet naar boven kwam en ik al in dit eerste kennismakingsgesprek nieuwe inzichten kreeg waar ik direct mee aan de slag kon.Ik kreeg na mijn besluit direct heldere opdrachten ter voorbereiding van de VIP dag, die me hielpen om te focussen wat we die dag zouden gaan doen.Het was een geweldige dag, die mij veel heeft opgeleverd, juist ook door het coachgesprek dat we daarna nog mochten voeren.Mijn niche had ik op de VIP dag gelijk helder! Ongelofelijk dat dit in één dag gerealiseerd werd.Ik ben Mandy heel dankbaar voor haar bijdrage aan dit proces en weet dat de deur naar haar toe open staat.’

  Monique Bakhuijzen-Pons
  Monique Bakhuijzen-Pons Psychologiepraktijk A Touch of Balance
 • Ze is niet bang om feedback te geven...

  “De aanleiding om bij Mandy een VIP dag te volgen leek mij zeer nuttig om zodoende een goede basis te hebben om mee verder te kunnen als ZZP-er. Bij mij lag en ligt de uitdaging vooral op het gebied van de acquisitie. De VIP dag heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd waar ik verder mee aan de slag kan zoals het gebruik van je signature system en je marketingpiramide. Mandy is een zeer prettige vrouw om mee samen te werken en ze is ook niet bang om de feedback te geven die nodig is om jou in beweging te krijgen.”

  Richard Vermeer
  Richard Vermeer Eigenaar SocialPepper
 • Nu sta ik heel anders in mijn praktijk en voel me een stuk zekerder.

  'Samen met Mandy heb ik de koe stevig bij de hoorns gepakt en me gebogen over o.a. doelgroep, probleemanalyse, oplossingen, krachtige boodschap, plan van aanpak maken.
Dat heeft erin geresulteerd dat ik me nu veel beter kan focussen, nu ik bewust gekozen heb voor een kleinere doelgroep. Aan het begin had ik Mandy gevraagd om heel kritisch te zijn en om mij flink aan de tand te voelen.
Dat heeft zij gedaan en door al haar vragen – die ik niet altijd even makkelijk en fijn vond op dat moment – ben ik uit mijn comfort zone gestapt en ben ik de diepte in gedoken met haar.
Omdat Mandy respectvol is en veiligheid biedt, kon ik dat.
Nu sta ik heel anders in mijn praktijk en voel me een stuk zekerder.
Ik weet beter in welke volgorde ik nu dingen te doen heb en kan weer verder!
Ik krijg steeds meer contacten door het netwerken en heb nu een hele andere kijk op het samenwerken met andere zzp-ers. Ik zie de toekomst zonnig in en heb er vertrouwen in dat ik Praktijk Modesto op de kaart kan zetten!' 

  Sandra de Bruyne
  Sandra de Bruyne Praktijk Modesto

Interesse? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken!

  *verplicht
  Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring