Coaching

Exclusieve begeleiding met snel resultaat

Krachtige coaching

Herken jij 1 of meer van de volgende uitdagingen?:


 • Je denkt te weten wat je wilt, maar vindt het moeilijk om in beweging te komen richting je doel.
 • Je ervaart interne conflicten tussen wat je wilt, wat je denkt en wat je vervolgens doet.
 • Je saboteert je dromen, plannen en doelen voor jouw bedrijf.
 • Je hebt ongewenst gewoontes en vindt het lastig om hiermee te stoppen
.
 • Je ervaart belemmerende emoties als angst, frustratie, boosheid, stress, angst, bezorgdheid.
 • Je vindt het lastig om ‘te gaan staan’.
 • Je weet niet hoe en waar je moet beginnen als het gaat over het neerzetten óf uitbreiden van je bedrijf.
 • Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen over jouw bedrijf.
 • Je geef je jezelf te vaak weg wanneer je jouw klanten helpt?

Ben je er klaar voor om een kritische blik in de spiegel te werpen?

Laten wij dan eens vrijblijvend kennismaken!

In een persoonlijk gesprek onderzoek ik graag samen met jou wat jij écht wilt, wat je wellicht tegenhoudt om dit te bereiken én wat je nu nodig hebt om een volgende stap te zetten.

Mijn aanpak staat in het teken van bewustzijnsgroei en energiemanagement.

We werken doelgericht en praktisch: aan de hand van de door jouw ingebrachte casuïstiek.

Mijn brede achtergrond in strategische bedrijfsvoering én persoonlijke coaching maakt het mogelijk om af te stemmen op wat voor jou de beste benadering is.
Hierbij combineer ik 3 krachtige pijlers tijdens persoonlijke sessies:

 1. Het versterken van de growth mindset, zodat je nieuwe mogelijkheden en kansen ziet om je bedrijf te laten groeien.
 2. Het doorbreken van ongewenste patronen en blokkades, zodat je meer flow en plezier ervaart.
 3. Eenvoudige en effectieve bedrijfsstrategieën, waarmee je direct veel tijd en energie bespaart.

Lijkt het je wat?
Vul het onderstaande contactformulier in en dan neem ik graag binnen 24 uur contact met je op.

motivatie-fabriek-coaching-vip-dag-v1

Klantervaringen

 • Mijn niche had ik op de VIP dag gelijk helder

  Mandy heeft het vermogen om al snel door te dringen tot de kern van die blinde vlek en is in haar bejegening respectvol confronterend. Er volgde een heldere analyse. De wijze waarop zij dat doet, zorgde ervoor dat mijn weerstand niet naar boven kwam en ik al in dit eerste kennismakingsgesprek nieuwe inzichten kreeg waar ik direct mee aan de slag kon.Ik kreeg na mijn besluit direct heldere opdrachten ter voorbereiding van de VIP dag, die me hielpen om te focussen wat we die dag zouden gaan doen.Het was een geweldige dag, die mij veel heeft opgeleverd, juist ook door het coachgesprek dat we daarna nog mochten voeren.Mijn niche had ik op de VIP dag gelijk helder! Ongelofelijk dat dit in één dag gerealiseerd werd.Ik ben Mandy heel dankbaar voor haar bijdrage aan dit proces en weet dat de deur naar haar toe open staat.’

  Monique Bakhuijzen-Pons
  Monique Bakhuijzen-Pons Psychologiepraktijk A Touch of Balance
 • Ze is niet bang om feedback te geven...

  “De aanleiding om bij Mandy een VIP dag te volgen leek mij zeer nuttig om zodoende een goede basis te hebben om mee verder te kunnen als ZZP-er. Bij mij lag en ligt de uitdaging vooral op het gebied van de acquisitie. De VIP dag heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd waar ik verder mee aan de slag kan zoals het gebruik van je signature system en je marketingpiramide. Mandy is een zeer prettige vrouw om mee samen te werken en ze is ook niet bang om de feedback te geven die nodig is om jou in beweging te krijgen.”

  Richard Vermeer
  Richard Vermeer Eigenaar SocialPepper
 • Nu sta ik heel anders in mijn praktijk en voel me een stuk zekerder.

  ‘Samen met Mandy heb ik op een VIP dag “de koe stevig bij de hoorns gepakt” en me gebogen over o.a. doelgroep, probleemanalyse, oplossingen, krachtige boodschap, plan van aanpak maken. Dat heeft erin geresulteerd dat ik me nu veel beter kan focussen, nu ik bewust gekozen heb voor een kleinere doelgroep.

  Aan het begin van de VIP dag had ik Mandy gevraagd om heel kritisch te zijn en om mij flink aan de tand te voelen. Dat heeft zij gedaan en door al haar vragen – die ik niet altijd even makkelijk en fijn vond op dat moment – ben ik uit mijn comfort zone gestapt en ben ik de diepte in gedoken met haar. Omdat Mandy respectvol is en veiligheid biedt, kon ik dat. Nu sta ik heel anders in mijn praktijk en voel me een stuk zekerder. Ik weet beter in welke volgorde ik nu dingen te doen heb en kan weer verder! Ik krijg steeds meer contacten door het netwerken en heb nu een hele andere kijk op het samenwerken met andere zzp-ers.

  Ik zie de toekomst zonnig in en heb er vertrouwen in dat ik Praktijk Modesto op de kaart kan zetten!’

  Sandra de Bruyne
  Sandra de Bruyne Praktijk Modesto
 • Ik heb rust en focus!

  'De coaching en begeleiding van Mandy heb ik als heel prettig ervaren. Er werd ruim de tijd genomen voor mijn vragen. Het was interactief, gezellig, maar Mandy is ook zeker kritisch en vraagt goed door. De VIP dag heeft er voor mij voor gezorgd dat ik rust en focus heb. Ik weet nu op welke doelgroep ik mij ga richten en op welke wijze. Dit zorgt voor duidelijkheid, zowel voor mijzelf als voor mensen in mijn omgeving, zij kunnen mij nu ook beter ergens introduceren.Belangrijk is dat ik zekerder ben en mij goed voel bij de keuzes die ik tijdens de VIP dag heb gemaakt.' 

  Rebecca Hopkoper
  Rebecca Hopkoper Rebecca Hopkoper

Interesse? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken!

  *verplicht
  Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring