Coaching

Exclusieve begeleiding met snel resultaat

Krachtige coaching

Herken jij 1 of meer van de volgende uitdagingen?:


 • Je denkt te weten wat je wilt, maar vindt het moeilijk om in beweging te komen richting je doel.
 • Je ervaart interne conflicten tussen wat je wilt, wat je denkt en wat je vervolgens doet.
 • Je saboteert je dromen, plannen en doelen voor jouw bedrijf.
 • Je hebt ongewenst gewoontes en vindt het lastig om hiermee te stoppen
.
 • Je ervaart belemmerende emoties als angst, frustratie, boosheid, stress, angst, bezorgdheid.
 • Je vindt het lastig om ‘te gaan staan’.
 • Je weet niet hoe en waar je moet beginnen als het gaat over het neerzetten óf uitbreiden van je bedrijf.
 • Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen over jouw bedrijf.
 • Je geef je jezelf te vaak weg wanneer je jouw klanten helpt?

Ben je er klaar voor om een kritische blik in de spiegel te werpen?

Laten wij dan eens vrijblijvend kennismaken!

In een persoonlijk gesprek onderzoek ik graag samen met jou wat jij écht wilt, wat je wellicht tegenhoudt om dit te bereiken én wat je nu nodig hebt om een volgende stap te zetten.

Mijn aanpak staat in het teken van bewustzijnsgroei en energiemanagement.

We werken doelgericht en praktisch: aan de hand van de door jouw ingebrachte casuïstiek.

Mijn brede achtergrond in strategische bedrijfsvoering én persoonlijke coaching maakt het mogelijk om af te stemmen op wat voor jou de beste benadering is.
Hierbij combineer ik 3 krachtige pijlers tijdens persoonlijke sessies:

 1. Het versterken van de growth mindset, zodat je nieuwe mogelijkheden en kansen ziet om je bedrijf te laten groeien.
 2. Het doorbreken van ongewenste patronen en blokkades, zodat je meer flow en plezier ervaart.
 3. Eenvoudige en effectieve bedrijfsstrategieën, waarmee je direct veel tijd en energie bespaart.

Lijkt het je wat?
Vul het onderstaande contactformulier in en dan neem ik graag binnen 24 uur contact met je op.

motivatie-fabriek-coaching-vip-dag-v1

Klantervaringen

 • Mijn niche had ik op de VIP dag gelijk helder

  Mandy heeft het vermogen om al snel door te dringen tot de kern van die blinde vlek en is in haar bejegening respectvol confronterend. Er volgde een heldere analyse. De wijze waarop zij dat doet, zorgde ervoor dat mijn weerstand niet naar boven kwam en ik al in dit eerste kennismakingsgesprek nieuwe inzichten kreeg waar ik direct mee aan de slag kon. Ik kreeg na mijn besluit direct heldere opdrachten ter voorbereiding van de VIP dag, die me hielpen om te focussen wat we die dag zouden gaan doen. Het was een geweldige dag, die mij veel heeft opgeleverd, juist ook door het coachgesprek dat we daarna nog mochten voeren. Mijn niche had ik op de VIP dag gelijk helder! Ongelofelijk dat dit in één dag gerealiseerd werd. Ik ben Mandy heel dankbaar voor haar bijdrage aan dit proces en weet dat de deur naar haar toe open staat.’

  Monique Bakhuijzen-Pons
  Monique Bakhuijzen-Pons Psychologiepraktijk A Touch of Balance
 • Krachtige Coaching (mBIT methodiek) Bewust inzetten van je Hart, Hoofd en Buikbrein!

  ‘Het bewust inzetten van mijn ‘meerdere’ breinen (hoofd, hart en buik) was helemaal nieuw voor mij. Een mooie ontdekkingsreis die verhelderend en bijzonder is geweest! Want tijdens een mBIT-coach sessie ga je op reis door je héle lijf (niet alleen door je hoofd). Deze veilige en simpele manier, heeft mij geholpen om mijn gedachten en gevoelens te ontrafelen en om ze op waarde te schatten. Ik kan nu snel herleiden waar een gedachte of emotie vandaan komt en wat ik kan doen om hier effectief mee om te gaan. Ik kan de technieken ook zelf toepassem, wanneer ik er behoefte aan heb. Met deze praktische oefeningen en inzichten, kan ik mijzelf op een liefdevolle manier coachen. Zowel zakelijk als privé. Zeker op de momenten dat ik geraakt word of voor een lastige keuze sta, kan ik door even in te tunen veel sneller voelen en beredeneren wat ik écht wil en wat ik werkelijk nodig heb om dit te bereiken. Ik weet nu hoe ik een volgende stap veilig en oké voor mijzelf kan maken. Zo pak ik door en ga ik echt vooruit! Dat geeft me rust en scheelt tijd en energie, omdat ik niet meer blijf hangen in een negatieve emotie of getwijfel.   De juiste vragen, stimulerende benadering en positieve bekrachtiging van Mandy vond ik erg prettig. Na de 1e sessie voelde ik al kwartjes vallen en kon ik direct het bewijs ervaren dat het werkt. Je gaat de diepte in, maar bepaalt zelf hoe ver je hierin wilt gaan. Zo voelde ik mij tijdens iedere sessie op mijn gemak.’

  Karen van de Wiel
  Karen van de Wiel Zuivere Communicatie
 • Ze is niet bang om feedback te geven...

  “De aanleiding om bij Mandy een VIP dag te volgen leek mij zeer nuttig om zodoende een goede basis te hebben om mee verder te kunnen als ZZP-er. Bij mij lag en ligt de uitdaging vooral op het gebied van de acquisitie. De VIP dag heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd waar ik verder mee aan de slag kan zoals het gebruik van je signature system en je marketingpiramide. Mandy is een zeer prettige vrouw om mee samen te werken en ze is ook niet bang om de feedback te geven die nodig is om jou in beweging te krijgen.”

  Richard Vermeer
  Richard Vermeer Eigenaar SocialPepper
 • Nu sta ik heel anders in mijn praktijk en voel me een stuk zekerder.

  ‘Samen met Mandy heb ik op een VIP dag “de koe stevig bij de hoorns gepakt” en me gebogen over o.a. doelgroep, probleemanalyse, oplossingen, krachtige boodschap, plan van aanpak maken. Dat heeft erin geresulteerd dat ik me nu veel beter kan focussen, nu ik bewust gekozen heb voor een kleinere doelgroep.

  Aan het begin van de VIP dag had ik Mandy gevraagd om heel kritisch te zijn en om mij flink aan de tand te voelen. Dat heeft zij gedaan en door al haar vragen – die ik niet altijd even makkelijk en fijn vond op dat moment – ben ik uit mijn comfort zone gestapt en ben ik de diepte in gedoken met haar. Omdat Mandy respectvol is en veiligheid biedt, kon ik dat. Nu sta ik heel anders in mijn praktijk en voel me een stuk zekerder. Ik weet beter in welke volgorde ik nu dingen te doen heb en kan weer verder! Ik krijg steeds meer contacten door het netwerken en heb nu een hele andere kijk op het samenwerken met andere zzp-ers.

  Ik zie de toekomst zonnig in en heb er vertrouwen in dat ik Praktijk Modesto op de kaart kan zetten!’

  Sandra de Bruyne
  Sandra de Bruyne Praktijk Modesto
 • Ik heb rust en focus!

  'De coaching en begeleiding van Mandy heb ik als heel prettig ervaren. Er werd ruim de tijd genomen voor mijn vragen. Het was interactief, gezellig, maar Mandy is ook zeker kritisch en vraagt goed door. De VIP dag heeft er voor mij voor gezorgd dat ik rust en focus heb. Ik weet nu op welke doelgroep ik mij ga richten en op welke wijze. Dit zorgt voor duidelijkheid, zowel voor mijzelf als voor mensen in mijn omgeving, zij kunnen mij nu ook beter ergens introduceren. Belangrijk is dat ik zekerder ben en mij goed voel bij de keuzes die ik tijdens de VIP dag heb gemaakt.'  

  Rebecca Hopkoper
  Rebecca Hopkoper Rebecca Hopkoper
 • ‘Door het programma heb mijn jaaromzet verdubbeld!’ Daarnaast is het programma ook super opgebouwd en vind ik de begeleiding van Mandy erg prettig.’

  Jeroen van den Nieuwelaar
  Jeroen van den Nieuwelaar Activations
 • ‘Een telefoontje van Mandy zette mij direct weer op het goede spoor, maar hoe gaf ik daar handen en voeten aan? Een dag bij de Motivatiefabriek gaf wederom uitkomst. Ik ben voortvarend op de aanbevolen wijze aan de slag gegaan. Eerst klanten benaderen, dan je product ontwikkelen! En raad eens? Het werkt! Mandy bedankt voor je enthousiaste, inspirerende en doortastende coaching. Veel van je geleerd!’

  Joke Hoogendoorn
  Joke Hoogendoorn Coachkracht7
 • ‘Mandy vraagt heel diep door, totdat je écht bij de kern van het probleem bent. Dat vond ik heel prettig, want dan pas kun je naar een oplossing zoeken.’

  Olga Heeren
  Olga Heeren Communicatiebureau REDACT
 • ‘Op financieel vlak heb ik de investering in het programma dubbel en dwars terugverdiend door een grote opdracht voor komend half jaar!'

  Cristl Maas
  Cristl Maas Denaro Financieel Gezond
 • ‘Omdat ik nu mijn doelgroep heel specifiek heb weet ik voor wie ik moet schrijven, ook is eindelijk mijn website online en doordat ik ga praten met mensen over die doelgroep heb ik al 5 potentiële opdrachten binnen gekregen. Mensen weten nu precies wat ik doe en raden ook andere mensen aan om eens met me te gaan praten en iets te laten maken. Bedankt voor dit zelfvertrouwen dat er uit volgt!’

  Sivan Ravivo
  Sivan Ravivo Studio Ravivo
 • ‘Ik heb expertise samengevat in een compacte boodschap zodat voor iedereen duidelijk is wat ik te bieden heb en de meerwaarde daarvan!’

  Fawzi Salih
  Fawzi Salih Kennis Express
 • ‘Het is geweldig om minder te werken en meer te verdienen! Ik houd nu meer tijd over voor mijn gezin en hobby’s.’

  Wendie Metsaars
  Wendie Metsaars WenzT
 • ‘Ook als je de overstap van jarenlang loondienstverband naar het ondernemerschap maakt krijg je met Mandy scherp wat je focus moet zijn, wat je niche is en hoe je marketingboodschap moet luiden. Ook als je als starter nog een beetje twijfelt over je product of doelgroep; deze business coach krijgt jouw motivatie scherp en bruisend!’

  Hans van Unen
  Hans van Unen Register Arbeidsdeskundige

Interesse? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken!

  *verplicht
  Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring