Mandy Voncken

Met veel plezier help ik vele dienstverlenende ondernemers om succesvol te zijn.

Nu je de moeite hebt genomen om naar mijn website te kijken, vertel ik je natuurlijk graag wat meer over mijzelf.

Met veel plezier help ik ‘dienstverlenende’ ondernemers om zakelijk én persoonlijk te groeien.

Veel dienstverleners (denk hierbij aan: adviseurs, trainers, coaches en experts) vinden het best lastig om hun bedrijf te laten groeien. Het zijn ‘helpers’ en doen álles voor hun klant. Dat maakt dat zij zichzelf vaak op de tweede plaats zetten.
Ze werken ‘hard’, maken veel uren én laten de klant hun aanbod en agenda bepalen.
Daarnaast verkopen dienstverleners geen tastbaar product. Ze verkopen: advies (lees: zichzelf). Hierdoor worstelen zij vaak met hun prijsstelling. Ze zien niet hoeveel zij wérkelijk waard zijn en vragen vervolgens te lage prijzen voor hun dienst.

Het is voor mij de uitdaging om je te laten zien én ervaren dat ook jij met de juiste overtuigingen, kennis én vaardigheden een bedrijf kunt creëren met veel (financiële) vrijheid en voldoening!

Dat je weet en ervaart:

  • Hoe je tijd vrij leert vrijmaken om met plezier AAN je bedrijf te werken.
  • Hoe je nog meer energie krijgt van je klanten en meer mág genieten van het ondernemen.
  • Hoe je in veel minder tijd meer kunt verdienen.
  • Hoe je als expert jouw ‘eigen aanbod’ ontwerpt en dit voor de juiste prijs verkoopt.

Ook loods ik je graag door de belemmeringen heen, die jou tegenhouden om dit te bereiken.
Uiteindelijk bepalen ‘jouw overtuigingen’ het succes van jouw bedrijf.

Alles begint met vertrouwen! Dat je voelt dat dit ook voor jou mogelijk is!
Ben je benieuwd HOE? Kijk dan gerust even naar mijn aanbod.
Hier krijg je een goed beeld van mijn begeleiding en de ervaringen van mijn klanten.

Mijn hele leven heb ik al een gepassioneerde interesse voor wat mensen beweegt en de wisselwerking met degenen om hen heen. Ik heb veel opleiding gevolgd (en dat houdt vermoedelijk nooit op) op het gebied van social work, coaching en training. Daarnaast ben opgeleid tot Businesscoach, NLP business practitioner en mBIT Coach en heb ik jarenlange ervaring als project- en teammanager opgebouwd.

Naast mijn mooie gezin en bedrijf heb ik een grote passie voor muziek en sta ik geregeld als zangeres op het podium.

Kortom:
De Motivatiefabriek staat in het teken van zakelijke en persoonlijke groei.
Groeien doe je samen!
Naast de nauwe samenwerking met mijn klanten, werk ik ook graag samen met andere experts! Op deze manier kunnen wij gezamenlijk aansluiten op jouw wensen en behoeften en altijd een passende ondersteuning aanbieden.
Hieronder lees je meer over de experts waar ik fan van ben en met wie ik heel graag samenwerk.

motivatie-fabriek-mandy-v2

Een beeld zegt meer dan duizend woorden…

Experts waar ik fan van ben en met wie ik graag samenwerk:

Wendie Metsaars: Expert in Gedrag en Lichaamstaal

Door het lezen van de lichaamstaal van en het analyseren van gedrag, kan zij objectief op een diepere laag waarnemen. Ware emoties en onderliggende blokkades komen eerder aan het licht. Lichaamstaal spreekt hierbij altijd de waarheid boven gesproken taal.
Haar kennis, sterke intuïtie en jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat zij heel gericht feedback kan geven. Dit leidt tot meer inzicht- en bewustwording van jouw houding en gedrag. Wendie heeft een enorme kennis en veel humor en dat maakt het geweldig om met haar samen te werken!

Hilde de Rooij: Expert in Klantbeleving!

Als expert in klantbeleving helpt Hilde MKB ondernemers in de zakelijke dienstverlening hoe je klanten langer behoudt, ze meer bij je afnemen én ze fan van je bedrijf worden.
Ze laat je zien hoe jij eruit springt ten op zichte van je concurrenten en hoe je op een doeltreffende wijze meer uit een hun bestaande klanten haalt. Je bouwt nog meer aan je bestaande relaties.

Hilde is enorm bevlogen en een zeer prettige sparringpartner. Haar kracht ligt in het ‘tegendraads adviseren’. Oftewel niet bieden wat de klant vraagt, maar wat hij nodig heeft!

Wilbert Molenaar: Expert mBraining & mBIT Master Coach en Trainer.

In 2014 bracht Wilbert deze diepgaande en toch eenvoudige methodiek mee vanuit Australië waar hij 9 jaar een trainingsorganisatie leidde. Vanaf dat moment heeft hij zich ontwikkeld als expert in deze methodiek.
Een nieuwe, diepgaande en toch simpele methodiek om op een dieper en krachtiger niveau met je klanten (en jezelf) te werken.
Ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en ontwikkelen van menselijk potentieel en dat van jezelf? En wil je een nieuwe, diepgaande en toch simpele methodiek aan je tool box toevoegen om op een dieper niveau met je klanten te werken?
Ontmoet dan Wilbert Molenaar, een van de top master coaches/trainers in de wereld en eigenaar van mBraining Nederland!
En, veel belangrijker, ervaar dan deze nieuwste en wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor coaching en persoonlijke ontwikkeling.

CourseFlow: Hét alles in één platform voor jouw online trainingen.

Met de gemakkelijke content bouwer maak je online trainingen en lessen in een handomdraai mooi op. De simpele templates helpen je al een met een fraaie basis die je zelf kunt aanpassen, of je kunt het helemaal zelf opbouwen.
Met alle eenvoudige video’s en voorbeelden kun je dus heel snel jouw online programma/training aanbieden, zonder dat je technische kennis nodig hebt!

De Nederlandse klantenservice is zeer snel, kundig behulpzaam.

 

Mooijer Graphic:  Ontwerp dat werkt!

Alle media-uitingen die hij ontwerpt passen binnen de “look and feel” van je huidige of nieuwe huisstijl. Ze vormen samen één geheel, zodat (potentiële) klanten het razendsnel zullen herkennen als jouw bedrijf.

Kenmerkend voor zijn ontwerpstijl is het “less is more” thema.
Strakke, frisse en moderne ontwerpen die rust uitstralen, maar wel precies vertellen wat er verteld moet worden!