Mandy Voncken

Met veel plezier help ik vele ZZP-coaches, trainers en adviseurs om succesvol te zijn.

Het is voor mij de uitdaging om mijn klanten te laten zien dat zij met de juiste mindset, kennis en vaardigheden wel een succesvol bedrijf kunnen creëren.

Ik help je graag bij het kiezen en concreet samenstellen van een passend businessmodel én laat je zien en ervaren welke stappen er nodig zijn om meer voldoening uit je bedrijf te halen. Vanuit focus en rust. Iets wat ik iedere ondernemer gun!

Als ervaren trainer, ondersteun ik ook graag bij het praktisch ontwerpen, presenteren en verkopen van je eigen aanbod! Zo kan je naast 1 op 1 coaching/advies ook met groepen aan de slag, jouw klanten veel langer behouden en het inkomen verdienen dat je waard bent!
En dat op een manier die je maximale vrijheid geeft voor andere leuke dingen in het leven.

Mijn hele leven heb ik al een gepassioneerde interesse voor wat mensen beweegt en de wisselwerking met degenen om hen heen.
Ik heb veel opleiding gevolgd (en dat houdt vermoedelijk nooit op) op het vakgebied van marketing, coaching en training. Ook ben ik opgeleid tot Businesscoach en gecertificeerd als  NLP Business Practitioner en heb ik ruim 10 jaar ervaring als teammanager opgebouwd.

Naast mijn bedrijf heb ik een enorme passie voor zingen en sta ik geregeld als zangeres op het podium.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een hoog actie-gehalte.
Wat mij betreft geldt: erover praten is niet genoeg, ga het maar doen!

motivatie-fabriek-mandy-v2

Een beeld zegt meer dan duizend woorden…

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Laat mij je helpen!

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.