Motiverende Mastermind

Exclusieve Mastermind onder begeleiding van Mandy Voncken

 • Ontdek innovaties en kansen voor jouw bedrijf
 • Zet de juiste stappen die leiden tot meer ideale klanten, winst en plezier.
 • Vergroot snel jouw expertstatus en netwerk

Sta je open voor een kritische blik om te zien waar jij meer winst kan behalen binnen je bedrijf?

Merk je misschien dat veel vrienden en familieleden het soms wel eens zat zijn om het over jouw bedrijf te hebben en begrijpen ze niet altijd hoe belangrijk dit wel voor jou is.

Dan ben je echt niet de enige!

Ondernemen is gaaf én het kan soms ook enorm ingewikkeld en eenzaam zijn. En dit is dan ook precies de reden waarom ik met veel plezier Motiverende Masterminds organiseer en begeleid.

Tijdens een goede mastermind neem je de tijd om de sterke en zwakke punten in jouw bedrijfsvoering te analyseren en ontdek je snel waar voor jou winst te behalen valt.

Helaas zijn er nog steeds veel ondernemers die hier nauwelijks de tijd voor nemen. Ze zijn vooral druk bezig met uitvoerende zaken en nemen ad-hoc beslissingen.
Wanneer je jouw bedrijfsstrategie niet regelmatig onder de loep legt, verzwakt dit de positie van je bedrijf. Je blijft hangen in dagelijkse routines en mist zo nieuwe innovaties en kansen.

Door je bedrijf wél regelmatig onder de loep te leggen, neem je afstand tot je bedrijf. Dat biedt keer op keer nieuw perspectief. Je gaat anders tegen de dingen aankijken. Vaak zijn dát juist de ‘belangrijke’ dingen die je mist wanneer je druk bezig bent met je dagelijkse routines.

Regelmatig masterminden met een businesscoach en andere ondernemers geeft een enorme doorbraak in je eigen ontwikkeling als ondernemer. Je blijft scherp en creëert een bedrijfsstrategie die staat als een huis, waarmee je een continue stroom klanten en inkomsten genereert.

Zelf investeer ik ook al jaren duizenden euro’s in waardevolle masterminds. Voor mij persoonlijk zijn mastermind sessies namelijk de snelste manier om zakelijk én persoonlijk te groeien. Ik maak sneller en betere keuzes, waardoor ik meer klanten aantrek, winstmarges vergroot en effectief met mijn tijd omga. Het maakt mij bewust van mijn ‘blinde vlekken’ en dit zorgt ervoor dat ik veel minder tijd verlies aan dingen die niet werken.
Want zeg nu zelf: als je een eigen bedrijf hebt, maak je het leven mee. Je komt jezelf tegen. Eigenlijk ben je constant keuzes aan het maken. Je bent steeds opnieuw je grenzen aan het ontdekken, bepalen én bewaken! Ik vind dat soms best ingewikkeld. En hoe waardevol is het dan, om je vraagstukken voor te leggen aan andere ambitieuze ondernemers.

Wat is zo’n mastermind precies?

Een mastermind is een kleine groep ondernemers die met commitment elkaar op consistente basis te spreken met als doel om zowel zakelijk als persoonlijk te groeien.
Het is een hechte groep gelijkgestemden die elkaar naar een hoger niveau tillen. Masterminds bestaan al vele jaren en enorm veel succesvolle ondernemers zijn lid van één of meerdere masterminds.

Waarom zou je lid worden van een Mastermind?

Als ondernemer kun je vaak het gevoel hebben dat je er alleen voor staat, maar jouw mastermind groep is er altijd voor je. Je hoeft het niet alleen te doen!

Een mastermind groep helpt je namelijk op heel véél vlakken:

 • Je ontdekt nieuwe kansen en innoveert je bedrijfsstrategie

De intelligentie van een groep is altijd groter dan het individu. Samen sparren we over nieuwe mogelijkheden en dit geeft een enorme boost aan kennis, ideeën en oplossingen. Je gaat nieuwe kansen ontdekken. Ook wanneer deelnemers in een ander vakgebied werkzaam zijn, kijkt men met een andere invalshoek naar jou en jouw bedrijf. Dit geeft verrassende perspectieven.
Je creëert dus samen een ‘meesterbrein’ en gaat groter denken.

 • Het geeft je focus en voorkomt uitstelgedrag.

Tijdens elke mastermind stel je actiepunten op die je gaat uitvoeren. Omdat je elkaar regelmatig spreekt, zorgt dit voor gezonde portie verantwoordelijkheid over en weer. Dat maakt dat je wordt uitgedaagd én jouw doelen steeds voor ogen houdt. Het is dus een mooie stok achter de deur! Zo voorkom je dat te lang blijft hangen in zaken die niet voor je werken en dat je (onbewust) klanten en winst misloopt.

 • Een boost voor jouw expertstatus!

Je helpt andere ondernemers door jouw expertise en ervaringen met ze te delen. Hoe fijn is het om mensen te helpen met jouw kennis en feedback? Dat geeft je niet alleen een goed gevoel, het laat ook zien dat je kennis van zaken hebt!

 • Je kunt op consistente basis jouw vraagstukken bespreken met gelijkgestemden.

Het is een veilige plek waar je jouw vragen én successen kunt delen. Iets waar je vrienden misschien niet altijd op zitten te wachten, maar deze groep wel!

 • Je krijgt altijd kritische eerlijke feedback.

Je vrienden en familie zullen misschien snel zeggen dat ze iets een goed idee vinden, omdat ze je willen steunen. De ondernemers in deze mastermind denken echter (vanuit het ondernemersoogpunt) objectief met je mee.
Wanneer jij een nieuw plan voorlegt, analyseren wij zorgvuldig de sterkten en zwakten in je plan, voordat je definitief beslist dat je je tijd en geld er in gaat steken.

 • Je krijgt direct support als je ergens mee worstelt.

De kracht van een gelijkgestemde groep is heel bijzonder. Het is een plek waar je je gezien, gehoord en begrepen zal voelen. Je ontvangt steun, voelt dat je niet de enige bent en krijgt nieuwe inspiratie om door te gaan als het tegenzit. Je kijkt zo met een heldere en frisse blik naar een situatie.
Ook hoef je dus niet meer alle fouten zelf te maken. Elke keer dat een andere ondernemer een probleem voorlegt aan de groep, neem je deze kennis mee in jouw rugzak. Sommige vraagstukken lijken niet relevant, maar voor je het weet ben je een paar weken verder en loop je tegen precies hetzelfde probleem aan. Met alle ideeën en suggesties in jouw rugzak, kun je op dat moment de situatie herkennen, sneller handelen en jezelf dus een hoop ergernis en kosten besparen.

 • Je netwerk groeit.

Een van de vele waardevolle functies van een mastermind is dat je toegang krijgt tot het netwerk van de andere deelnemers. ‘Waar vind ik de beste programmeur? Of een goede accountant? Wie je moet bellen als je meer inzicht wilt hebben in mijn cijfers?’
Het verschil tussen het werken met een slechte adviseur of met een goede kan je enorm veel geld en frustratie schelen.

Deelname is dus een echte een win-winsituatie.

Omdat je door deze waardevolle gesprekken ook persoonlijk groeit heeft het ook een positief effect op je relatie met de mensen om je heen.

Wat mag je verwachten als je aansluit bij deze mastermind:

Je krijgt eerst een uitgebreid en persoonlijk coachgesprek met mij, voorafgaand aan de 1e mastermind.

Zo krijg ik een goed beeld van je huidige situatie, jouw vraagstukken en verlangens voor de toekomst.
Tijdens dit coachgesprek denk ik direct persoonlijk met je mee over een volgende stap in je bedrijf.
Je hoort vervolgens binnen 48 uur of je toegelaten bent tot de mastermind groep. Ik vind belangrijk om het niveau van de groep op deze manier te borgen.

6 masterminds van 2 uur met korte break via ZOOM.

Samen met maximaal 4 ambitieuze ondernemers.
Alle sessies zijn onder mijn leiding, zodat ik de tijd en inhoud kan bewaken.

6 opnamen van alle masterminds.

Kennis en inzichten voor het leven omdat je alle tips en ideeën rustig kunt terugluisteren. Niemand kan alles onthouden en bij het naluisteren vallen je misschien weer nieuwe dingen op.

Wat verwacht ik van jou:

Als deelnemer help je elkaar en daag je elkaar uit om grote doelen te stellen, krachtige stappen te zetten en bijzondere successen te behalen!
Een mastermind-groep is geven en nemen. Dit moet in balans zijn tijdens alle sessies. Het is belangrijk dat je je openstelt voor andere ideeën en waar nodig soms kwetsbaar durft te zijn. Wij zijn tenslotte allemaal in ontwikkeling. Als jij ook van de positieve uitdaging van nieuwe dingen leren houdt, is een mastermind perfect!

Daarnaast is commitment natuurlijk ook erg belangrijk: dat je aanwezig én op tijd bent.

Voor wie is deze Mastermind NIET geschikt:

 • als je nog starter bent
 • als je niet wil leren van anderen.
 • als je persoonlijk en zakelijk niet wil groeien.
 • als je enkel denkt in problemen.
 • als je niet van plan bent iets te delen of te vragen.

Waarom via ZOOM?

 • Tijdbesparing: geen reis- of filetijd.
 • Snelle en laagdrempelige manier om in contact te komen met andere ambitieuze ondernemers.
 • Mogelijkheid om via beeld en geluid met elkaar te communiceren.
 • Mogelijkheid om met elkaar je scherm te delen en snel documenten te delen.
 • Mogelijkheid om de mastermind op te nemen en direct terug te luisteren.

Waarom samen met mij?

Sparren met andere ondernemers uit je eigen netwerk is natuurlijk ook belangrijk. Toch zie ik in de praktijk vaak, dat veel ondernemers elkaar klein houden. Ze zijn heel sterk in hun eigen vak, maar worstelen met dezelfde vragen over hun ondernemerschap. Ik wil daarom graag mijn ervaring en kennis als businesscoach inbrengen.
Ik ben een mentor die je steunt, maar ook af en toe een schop onder je kont geeft. Ik daag je uit om groter te denken over je bedrijf en je doelstellingen.
Ik stel objectieve en kritische vragen. Ik zeg wat (ik denk dat) er gezegd moet worden, om jou echt te helpen bij het zetten van een volgende stap, ook al is die uit je comfortzone.

Investering

De investering voor deze het persoonlijk coachgesprek én 6  motiverende masterminds is € 699,- exclusief 21 % BTW.

Aanmelden en meer informatie

Als je graag wilt weten of dit ook bij jou past, vul dan vrijblijvend het onderstaande contactformulier in.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een verkennend en eveneens vrijblijvend telefoongesprek.
Binnen 48 uur na dat gesprek hoor je of je bent toegelaten.

  *verplicht
  Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring